Taxe transport:

Transportul este GRATUIT iar termenul de livrare este intre 1-3 zile lucratoare. La comenzile sub 199 lei se aplica o taxa de procesare a comenzii de 15 lei.

 

ATENTIE:

In cazul in care nu veti ridica comanda efectuata si expediata veti fi inclusi automat in baza de date a clientilor rau platnici si nu veti mai putea plasa noi comenzi pe site-ul oneshoes.ro !!!.

PROCEDURA SCHIMB, valabila maxim 14 zile din momentul in care ati intrat in posesia produsului

In cazul in care marimea comandata nu se potriveste – putem schimba produsul cu o marime mai mica sau mai mare in functie de disponibilitatea stocului sau cu un alt model (achitand diferenta de pret daca valoarea noului produs este mai mare sau veti primi diferenta in cazul in care valoarea noului produs este mai mica pana la valoarea produsului ce il schimbati).

Deasemenea, va recomandam sa comandati marimea ce o purtati in mod obisnuit.

Tabelul de marimi este cu titlu orientativ.

Taxa de schimb este 25 lei.

Pentru a initia o procedura de schimb va rugam sa dati CLICK AICI si sa completati formularul afisat.

 

PROCEDURA DE RETUR, valabila maxim 14 zile din momentul in care ati intrat in posesia produsului

Conform legislatiei din Romania (reglementata prin Legea comertului la distanta OUG 34/2014) returnarea produselor se poate efectua in termen de maxim 14 zile calendaristice de la ridicarea coletului.

In cazul in care doriti sa returnati podusul comandat pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau nu corespunde conform asteptarilor dvs si doriti returnarea banilor, NU VOM FI RASPUNZATORI DE ACHITAREA TAXELOR DE TRANSPORT.

Pentru a initia o procedura de retur va rugam sa dati CLICK AICI si sa completati formularul afisat.

Dvs veti cauta o firma de curierat – impachetati coletul corespunzator, asa cum v-a fost livrat iar pe factura din interior trebuie sa completati contul IBAN, numele complet al titularului de cont si un numar de telefon mobil.

Rambursarea contravalorii produsului se poate face DOAR in CONT BANCAR, nu mai tarziu de 30 zile calendaristice.

Rambursarea se va face doar pentru valoarea produsului nu si pentru costurile de livrare .

Conform OUG 34/2014 firma noastra isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea produselor deteriorate/purtate, acestea fiind refuzate.

In cazul in care produsul se defecteaza in perioada de garantie, acesta se poate schimba dar NU si returna. Pentru schimbarera produsului defect in perioada de garantie taxa de curierat va fi suportata de catre dvs – 25 lei.

 

Returul este GRATUIT in urmatoarele conditii:

– Primiti in colet alt produs fata de cel comandat.

– Ati constatat ca produsul primit prezinta defecte de fabricatie.

 

ATENTIE:

Produsul pe care doriti sa il returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (trebuie sa fie in ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele intacte) si ambalat corespunzator incat sa nu deterioreze cutia.

Produsele care prezinta urme de folosinta sau deteriorate vor fi REFUZATE!

Coletele vor fi trimise doar prin CURIER RAPID (indiferent de firma).

Atentie! Diferente de culori intre imagini si produsul real. Datorita ecranelor dispozitivelor electronice (PC, Laptop, Tableta, Telefon) si a setarilor acestora, va rugam sa retineti ca pot exista diferente de nuante intre culorile produselor expuse pe site şi produsele in sine – ACEST LUCRU NU VA FI CONSIDERAT DEFECT.

 

NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE PRIN POSTA ROMANA. COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

Oneshoes.ro nu poate fi responsabila pentru intarzierile in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: calamitati, greve, accidente rutier, conditii meteo nefavorabile sau orice alte situatii ce ar putea impiedica firma de curierat sa livreze in timp, fapt pentru care Oneshoes.ro nu va plati despagubiri pentru aceste prejudicii create de nerespectarea timpilor de livrare a produselor.

Adresa la care veti trimite coletul de RETUR este:

SC A&B ONE SHOES SRL

Bd Basarabia, Nr 256 Incinta Faur, Sector 3 Bucuresti

Schimbul si returul se fac in intervalul 10:00 – 17:00, de MARTI pana VINERI

 

Prin bifarea casutei de acceptare a Termenilor si Conditiilor la finalizarea comenzii, se considera ca le-ati citit si ati fost de acord.

Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare !

Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in:

– Ordonanta nr 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta;