Politica de transport si retur

Taxe transport:

- LIVRARE PRIN CURIER RAPID 19 lei ORIUNDE IN ROMANIA

- Timpul estimat de livrare - 1-3 zile lucratoare

Transportul este GRATUIT la o comanda minima de 250 lei.

ATENTIE:

In cazul in care nu veti ridica comanda efectuata si expediata veti fi inclusi automat in baza de date a clientilor rau platnici si nu veti mai putea plasa noi comenzi pe site-ul !!!oneshoes.ro.


Retur:

Returnarea produselor se poate efectua in termen de maxim 14 zile calendaristice de la ridicarea coletului.

In cazul in care doriti sa renuntati la comanda pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea banilor, NU VOM FI RASPUNZATORI DE ACHITAREA TAXELOR DE TRANSPORT.

Va rugam sa solicitati acest lucru in cel mult 14 zile calendaristice de la receptionarea coletului, la numarul de telefon 0739 923 955.

Rambursarea sumei achitate se poate face doar in cont bancar, nu mai tarziu de 30 zile calendaristice.

Pentru transfer bancar veti completa IBAN-ul cu numele complet al titularului de cont pe un biletel sau pe verso facturii pe care ati primit-o in colet.

In cazul in care produsul se defecteaza in perioada de garantie, acesta se poate schimba dar NU si returna. Pentru schimbarera produsului defect in perioada de garantie taxa de curierat va fi suportata de catre dvs - 25 lei.

In cazul in care doriti schimbarea produsului deoarece nu vi se potriveste marimea, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0739 923 955 pentru schimbarea acestuia. Taxa de transport in acest caz va fi suportata de catre dvs. - 25 lei.

Returul este GRATUIT in urmatoarele conditii:

- Primiti in colet alt produs fata de cel comandat.

- Ati constatat ca produsul primit prezinta defecte de fabricatie.

Ne vom asuma raspunderea pentru orice neconcordante ale produsului (defect de fabricatie sau alt produs primit fata de cel comandat). Ne contactati la numarul de telefon 0739 923 955 XX, iar noi va vom trimite alt produs conform fara defect sau produsul comandat (in cazul primirii unui alt produs fata de cel comandat), imediat ce produsul de schimb ajunge la noi in depozit.

ATENTIE:

Produsul pe care doriti sa il returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (trebuie sa fie in ambalajul original, cu toate accesoriile si etichetele intacte).

Produsele care prezinta urme de folosinta NU vor fi schimbate! Coletele vor fi trimise doar prin CURIER RAPID (indifferent de firma)

NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE PRIN POSTA ROMANA. COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

Oneshoes.ro nu poate fi responsabila pentru intarzierile in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: calamitati, greve, accidente rutier, conditii meteo nefavorabile sau orice alte situatii ce ar putea impiedica firma de curierat sa livreze in timp, fapt pentru care Oneshoes.ro nu va plati despagubiri pentru aceste prejudicii create de nerespectarea timpilor de livrare a produselor.

Adresa la care veti trimite coletul:

Bd Basarabia, Nr 256 Incinta Faur, Sector 3 Bucuresti

Schimbul si returul se fac in intervalul 10:00 - 17:00, de MARTI pana VINERI


Produsul a fost adaugat cu succes in comparare!